Krevetové krekry (Bánh Phóng Tom)
Obsah: 200g
Výroba: Vietnam
Návod na přípravu:
Krevetové krekry (bílé malé tvrdé lupínky) se smaží ponořené v oleji. Doporučuji na pánvi vzhledem k rychlosti smažení.
Na pánvi rozpálíme olej a na velmi mírném plamenu vkládáme do horkého oleje jeden lupínek po druhém.
Lupínek je hotov cca za 5 sekund a nesmí být nahnědlý, proto mírný plamen a děrovanou naběračku pro jejich rychlé vyndání z pánve. Vizuálně se tyto krekry podobají českému LUPETU ty bíle krekry, ale toto chutná daleko více, je to levné a děti to milují.
Z jednoho 200g balení uděláte cca 2 veliké mísy na těsto o průměru 35cm. Je toho fakt hodně :)
Co je velmi vhodné, že balení vydrží otevřené na suchém místě i půl roku. Lupínky jsou malé a neusmažené velmi tvrdé.
Nákupní košík
Váš košík je prázdný
Asijské potraviny
Asijské nápoje
Kuchyňské potřeby
****** FACEBOOK ******
Dotaz na prodejce
Zasílání novinek
Získávejte nejnovější informace a akční nabídky z našeho obchodu.